Howdy!

Vakantie in een Ranch House

Vakantie vieren in een Ranch House en genieten van een heerlijke zonvakantie aan het strand van Sunset Beach. In het natuurrijke park voel je je al snel een echte cowboy. Ontmoet cowboys en indianen. Of ga schatzoeken, rodeo rijden, midgetgolfen of spelen in een van de vele speeltuinen. Bij het Ranch House is geen pony. De kinderen kunnen, onder begeleiding van de ouders, met de cowboys mee op bosrit of op een strandrit waarbij ze met een pony het water in mogen. En.. alle activiteiten zijn gratis. Yeehaa!

Ranch House

Geniet samen van een avontuurleuke vakantie in een Ranch House, midden in de natuur. Heerlijk barbecuen op uw veranda en beleef het cowboyleven! Een Ranch House is ingericht voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen. Uw auto kunt u parkeren bij het Ranch House of op de centrale parkeerplaats.

Indeling

De Ranch Houses zijn vrijstaand. De inventaris is compleet voor een aangenaam verblijf, met een volledig ingerichte keukenhoek, zithoek, smart TV en gratis WIFI, slaapkamer en kinderslaapkamer, badkamer en veranda met picknicktafel, schommelstoelen en borreltafel! Op het park zijn een supermarkt en wasserette aanwezig. Linnengoed is inbegrepen.

Verrassingsbon

Bij reservering ontvangt u een knutselplaat voor de kinderen voor het maken van een kijkdoos, met een verrassingsbon voor een gratis Mega Mindy familiespel.

BBQ cadeau

Beleef het cowboyleven! Bij aankomst ontvangt u een grill-barbecue cadeau, yeehaa!