Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen aan PonyparkCity!

Activiteiten & Faciliteiten

In PonyparkCity gelden de richtlijnen welke op dat moment landelijk gelden.

Iedere dag zijn er 2 ponyritten per Cowboy House beschikbaar (m.u.v. aankomst-/vertrekdag). Uiteraard kan het gehele gezin gezellig meewandelen met de ponyrit! Heeft u meer kinderen die willen rijden, dan kunnen ze tijdens de ponyrit wisselen óf u kunt de 2 ponyritten op hetzelfde tijdstip reserveren, zodat twee kinderen tegelijk kunnen rijden. Per ruiter dient een volwassene aanwezig te zijn.

Het is mogelijk om via de PonyparkCity app eten af te halen bij de Billy the Kid Saloon, Viva Mexico en Ma Dalton's BBQ. Ook is er een kleine supermarkt op het park aanwezig. Bij aankomst ontvangt u een BBQ cadeau, waarvoor u ook heerlijke groente- of vleespakketten voor kunt bestellen, om op uw eigen outdoor veranda te gaan grillen! De BBQ kunt u na afloop van uw vakantie meenemen naar huis.

Er is een binnenzwembad, ook kunt u een unieke zonvakantie beleven op Sunset Beach, waar u heerlijk kunt zwemmen en zonnen! Strandbedden staan gratis tot uw beschikking.

Bij aankomst in PonyparkCity ontvangt u een persoonlijke inlogcode voor de PonyparkCity app. Hiermee kunt u uw kinderen voor een ponyrit aanmelden. Ook kunt u met deze handige app meedoen met de online TeleBingo en uw favoriete maaltijden bestellen bij een van onze restaurants.

PonyparkCity is exclusief voor vakantiegasten van PonyparkCity.

Uw kunt uw auto vrij parkeren bij uw accommodatie of op de centrale parkeerplaats. In verband met de rust en veiligheid van onze gasten en pony’s is er tussen 10.00 u en 18.00 u geen autoverkeer mogelijk op het park (m.u.v. aankomstdag). Indien u overdag gebruik wilt maken van uw auto kunt u deze voor 10.00 u parkeren op de centrale parkeerplaats.

Cowboy Houses

Een Cowboy House is ingericht voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen. De inventaris is compleet voor een aangenaam verblijf, met een volledig ingerichte keukenhoek, zithoek, kinderslaapkamer, badkamer en ruime outdoor veranda. Er is een kinderslaapkamer met twee stapelbedden, in de woonkamer is een bedbank voor de ouders. De Cowboy Houses zijn vrijstaand.

De inventaris is compleet voor een aangenaam verblijf, met een volledig ingerichte keukenhoek, zithoek, smart TV en gratis WIFI, kinderslaapkamer, badkamer en ruime outdoor veranda met picknicktafel, schommelstoelen en borreltafel!

In ieder Cowboy House is een spijlen bedrekje aanwezig, die kunt u voor het eenpersoonsbed haken, dan is het eenpersoons bed gelijk aan een ledikantje.

In het Cowboy House zijn 6 hoofdkussens en 6 dekbedden. U kunt uw eigen linnengoed meenemen, het is ook eventueel te huur voor €7 per set (inhoud: 1x kussensloop & 1x dekbedovertrek).

Het is mogelijk een Voorkeur Cowboy House aan te geven, dit kan in Stap 3 tijdens het reserveren. Kosten zijn €12,50 per voorkeur Cowboy House.

Het is mogelijk meerdere Cowboy Houses naast elkaar te reserveren. Stap 1: Kies allereerst de gewenste periode. Stap 2: Vul uw gegevens in en geef het aantal Cowboy Houses aan dat u wenst te reservere. Stap 3: kies voor elk Cowboy House een Voorkeur Cowboy Houses uit, op de plattegrond kunt u de ligging van de Cowboy Houses zien (€12,50 per voorkeur Cowboy House). Stap 4: Controleer uw gegevens & rond uw reservering af.

De gezinsarrangementen zijn voor max. 2 volwassenen en 4 kinderen, daar is het Cowboy House ook op ingericht. Voor een extra kind of volwassene geldt, na toestemming van de Afdeling Reserveringen, een toeslag van €17,50 per overnachting. Dan zijn ook voor die persoon alle activiteiten inclusief.

In verband met de pony's zijn huisdieren helaas niet toegestaan in PonyparkCity.

In PonyparkCity zijn er geen mogelijkheden voor caravans, campers en tenten.

Reserveren & Betalen

Indien u een Cowboy House langer wilt huren, kunt u de eerste week van het arrangement reserveren en daarbij in de opmerkingen vermelden tot welke datum u het Cowboy House wilt huren.

Wanneer u gereserveerd heeft, krijgt u een reserveringsbevestiging per post. Daarin staan de volgende betalingstermijnen vermeld:
- 50% uiterlijk 2 weken na reserveringsbevestiging per bank en 50% uiterlijk 6 weken voor aankomstdatum per bank.
- Indien aankomstdatum binnen 6 weken na reservering is, 100% gelijk na ontvangst reserveringbevestiging per bank.

IBAN nr: NL15 ABNA 06 1594 6216
BIC: ABNANL2A
t.n.v. PonyparkCity te Collendoorn

Een annuleringsverzekering is altijd raadzaam, informeer bij uw verzekeringsmaatschappij. Mocht PonyparkCity gedurende uw huurperiode vanwege covid-maatregelen moeten sluiten, zal het door u reeds betaalde huurbedrag door PonyparkCity worden terugbetaald.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!