PonyparkCity Cowboys Jongens Cowboy Zonnen Liggen in de zon
PonyparkCity Sunset Beach Zon The Bounty Strand Zee Natuurstrand Strandbedden Zonnen Gezin Kinderen Zwemmen

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen aan PonyparkCity!

Activiteiten

Iedere dag zijn er 2 ponyritten per vakantiehuis beschikbaar (m.u.v. aankomst-/vertrekdag). Uiteraard kan het gehele gezin gezellig meewandelen met de ponyrit! Heeft u meer kinderen die willen rijden, dan kunnen ze tijdens de ponyrit wisselen óf u kunt de 2 ponyritten op hetzelfde tijdstip reserveren, zodat twee kinderen tegelijk kunnen rijden. Per ruiter dient een volwassene aanwezig te zijn. Ook is elke dag de gelegenheid om een pony te poetsen in de buitenarena. Borstels zijn aanwezig!

Geniet van echte westerngerechten in The Billy The Kid Saloon, zoals smokey spareribs, steaks of een grilled chicken. Proef de Mexicaanse keuken in Viva Mexico voor overheerlijke wraps, tortillas of frisse salade. Of kom barbecueën bij Ma Dalton’s BBQ. Bij alle restaurants bestaat de mogelijkheid de bestelling af te halen. Ook is er een kleine supermarkt op het park aanwezig. Bij aankomst ontvangt u een BBQ cadeau, waarvoor u ook heerlijke groente- of vleespakketten voor kunt bestellen, om op uw eigen outdoor veranda te gaan grillen! De BBQ kunt u na afloop van uw vakantie meenemen naar huis.

Bij aankomst in PonyparkCity ontvangt u een persoonlijke inlogcode voor de PonyparkCity app. Hiermee kunt u uw kinderen voor de bos- en strandritten aanmelden. Ook kunt u met deze handige app uw favoriete maaltijden bestellen bij een van onze restaurants.

Cowboy House

Een Cowboy House is ingericht voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen. De inventaris is compleet voor een aangenaam verblijf, met een volledig ingerichte keukenhoek, zithoek, badkamer, kinderslaapkamer met twee stapelbedden en in de woonkamer een tweepersoons bedbank. De Cowboy Houses zijn vrijstaand met ruime outdoor veranda.

De inventaris is compleet voor een aangenaam verblijf, met een volledig ingerichte keukenhoek, zithoek, smart TV en gratis WIFI, kinderslaapkamer, badkamer en ruime outdoor veranda met picknicktafel, schommelstoelen en borreltafel!

In het Cowboy House zijn 6 hoofdkussens en 6 dekbedden.
U kunt uw eigen linnengoed meenemen, het is ook eventueel te huur bij de receptie.
- Dekbedpakket €8 (1x kussensloop, dekbedovertrek, hoeslaken);
- Handdoekenpakket €5;
- Keukendoekset €4.

PonyparkCity Cowboy House Inventaris Inventarislijst Nederlands

In ieder Cowboy House is een bedrekje aanwezig, die u voor het eenpersoonsbed kunt plaatsen.

Ranch House

Een Ranch House is ingericht voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen. Achter het Ranch House bevindt zich een speeltuin voor de kinderen. De Ranch Houses zijn vrijstaand met ruime outdoor veranda.

PonyparkCity Ranch House Indeling Plattegrond

De inventaris van een Ranch House is compleet voor een aangenaam verblijf
met volledig ingerichte keukenhoek, zithoek, smart TV en gratis WIFI, slaapkamer en kinderslaapkamer, badkamer en veranda met picknicktafel, schommelstoelen en borreltafel!

In het Ranch House zijn 5 hoofdkussens en 5 dekbedden.
U kunt uw eigen linnengoed meenemen, het is ook eventueel te huur bij de receptie.
- Dekbedpakket €8 (1x kussensloop, dekbedovertrek, hoeslaken);
- Handdoekenpakket €5;
- Keukendoekset €4.

PonyparkCity Ranch House Inventaris Inventarislijst Nederlands

Bij aankomst kunt u bij de receptie aangeven dat u een kinderbedje wenst, deze wordt dan naar uw vakantiehuis gebracht.

Reserveren & Betalen

Check-in op aankomstdag vanaf 15.00 uur
Check-out op vertrekdag voor 10.00 uur (tenzij anders vermeld op uw reserveringsbevestiging).

Het is mogelijk een voorkeur vakantiehuis tijdens uw reservering aan te geven à €12,50 per voorkeur vakantiehuis.

Het is mogelijk meerdere vakantiehuizen naast elkaar te reserveren (€12,50 per voorkeur vakantiehuis). Voor elk vakantiehuis plaatst u een aparte reservering. Kies de gewenste periode en vul uw gegevens in. Kies bij “VOORKEURSBOEKING” voor “Kies een plaats > JA”. Selecteer een vakantiehuis met behulp van de plattegrond. Controleer uw gegevens & rond uw reservering af. Per vakantiehuis kunt u deze stappen volgen. Let op dat u de gewenste vakantiehuizen vooraf checkt op beschikbaarheid (te zien op de plattegrond aan de groene buttons).

Een Cowboy House is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen. Een Ranch House is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen. Een extra persoon meenemen is helaas niet mogelijk.

Betalen in termijnen is mogelijk tot 6 weken vóór aanvangsdatum van het verblijf. Bij boeking binnen 6 weken vóór aanvang van uw verblijf dient de gehele reserveringsbevestiging/factuur te worden voldaan. Indien u bij boeking gelijk de volledige huursom heeft betaald is onderstaand punt niet van toepassing. Indien u bij boeking gekozen heeft voor betalen in termijnen, heeft u bij reservering 50% aanbetaald. Het restant van de reserveringsbevestiging/factuur dient u te voldoen volgens de aangegeven termijnen vermeld op de reserveringsbevestiging/factuur.

IBAN nr: NL15 ABNA 06 1594 6216
BIC: ABNANL2A
t.n.v. PonyparkCity te Collendoorn

Een annuleringsverzekering is altijd raadzaam, informeer bij uw verzekeringsmaatschappij. Mocht PonyparkCity gedurende uw huurperiode vanwege covid-maatregelen moeten sluiten, zal het door u reeds betaalde huurbedrag door PonyparkCity worden terugbetaald.

Faciliteiten

Uw kunt uw auto vrij parkeren bij uw accommodatie of op de centrale parkeerplaats. In verband met de rust en veiligheid van onze gasten en pony’s is er tussen 10.00 u en 18.00 u geen autoverkeer mogelijk op het park (m.u.v. aankomstdag). Indien u overdag gebruik wilt maken van uw auto kunt u deze voor 10.00 u parkeren op de centrale parkeerplaats.

In verband met de pony's zijn huisdieren helaas niet toegestaan in PonyparkCity.

PonyparkCity is exclusief voor vakantiegasten van PonyparkCity.

In PonyparkCity zijn er geen mogelijkheden voor caravans, campers en tenten.

Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!