Vakantiepark Nederland

PonyparkCity is een veelzijdig vakantiepark in Nederland met diverse activiteiten en is geheel gethematiseerd in westernstyle. PonyparkCity is een uniek vakantiepark in Nederland, omdat bij elk vakantiehuisje een pony beschikbaar is. Er is veel entertainment op het park en de activiteiten zijn gratis.

De accomodatie

Het vakantiepark beschikt over het type Arizona-huisjes. Deze zijn geschikt voor 2 volwassen en 4 kinderen. Deze zijn geschikt voor 2 volwassen en 4 kinderen. Het park is zo bijzonder en leuk, omdat er bij elk huisje een pony is waar uw kinderen op kunnen rijden. Bovendien worden er gratis ponyrijlessen gegeven als u op ons park verblijft. Geniet van diverse shows en evenementen en maak er samen een geweldige vakantie van.

Activiteiten op het park

De activiteiten op het vakantiepark zijn zeer divers zo zijn er `s avonds optredens van clowns, goochelaars, variété en wordt er een bingo gehouden. Overdag kunnen uw kind(eren) gratis naar de ponyles, meedoen aan de barrelrace , miss pony verkiezing of tal van andere activiteiten. Tevens is er een kinderboerderij “Animal farm” aanwezig alsmede meerdere speeltuinen, ook sportfaciliteiten zijn op het vakantiepark aanwezig. Voetballen, volleyballen, tafeltennissen? Het is allemaal mogelijk bij PonyparkCity. Bij slecht weer heeft PonyparkCity de beschikking om alle activiteiten doorgang te laten vinden in de grote (5.500m2) westernhal “Lucky Town”.

Waarom kiezen voor PonyparkCity?

Er zijn verschillende redenen om een vakantiehuisje te boeken bij PonyparkCity:

  • Een pony beschikbaar bij uw vakantiehuisje
  • Gratis ponyrijlessen
  • Diverse activiteiten op het vakantiepark

Bezoek ons vakantiepark PonyparkCity

Bent u benieuwd naar ons vakantiepark en lijkt het uw kinderen ook helemaal geweldig? Bekijk dan gerust eens onze tarieven en reserveer direct een vakantiehuisje. Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden. Daarin leest u alles over het park en de voorzieningen. Wij hopen u gauw te ontmoeten op ons vakantiepark , PonyparkCity. Voor een avontuurleuk verblijf!

Zoover Award: Beste Vakantiepark Nederland

Elk jaar reikt Zoover een award uit aan Nederlandse vakantieparken. Elk vakantiepark in Nederland dingt mee naar deze awards. Zowel in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 wint PonyparkCity een Zoover Award in de categorie ‘Beste Vakantiepark Nederland (algemeen)’.

Kindervakantie park bekroond met Zoover Award voor beste vakantiepark Nederland

 In 2009,2010,2011 en 2012 heeft PonyparkCity een Zoover Award  ontvangen als beste Vakantiepark.
Hieronder enkele recensies:

Het enige vakantiepark in Nederland met Lucky Luke

home