luckytown2016
vakantiehuisjesgoede
Homegoed
home4goede
home10
hetpark1

icon-home    icon-video  

De avontuurleukste vakantie met 300 pony’s!

PonyparkCity is een vakantiepark in western style met vakantiehuisjes, meer dan 300 pony’s en veel activiteiten! Het park, gelegen in Overijssel is meermaals bekroond tot ‘Beste Vakantiepark van Nederland’ met de Zoover Award!

Vakantie met pony
home
Bij elk vakantiehuisje is een Shetland pony voor de kinderen beschikbaar. Zelf je pony van stal halen, borstelen en avontuurlijk ponyrijden.

Veel te doen en alles is gratis!
home
Je kunt ponyrijden, maar ook zwemmen, schatzoeken, rodeo-rijden. Bovendien zijn er verschillende speeltuinen, Playmobil Village en nog veel meer!

Lekker eten en drinkenhomeGeniet van Mexicaanse gerechten in Viva Mexico tot heerlijke spareribs in de Saloon. Of grillen op de American BBQ?

Leuke shops
home
Verschillende shops met kleding, pony-spulletjes, westernartikelen, etc. Bovendien kun je in de Supermarket ’s ochtends warme broodjes halen.

Ook ’s avonds is het feest
home
Elke avond zijn er gezellige familieshows met Lucky Luke en de Daltons, live country music en gratis bingo met mooie prijzen.

Nieuw in 2019: Sunset Beach
home

Nieuw: Sunset Beach! Een natuurgebied met groot meer en goudgeel strand, waar je heerlijk kunt zwemmen en zonnen! 🌴 Geniet van een hapje en een drankje op het terras van The Bounty. Kom ’s avonds kijken naar een adembenemende sunset! Of ga mee op schitterende strandrit onder begeleiding rondom het grote meer waarbij je met je pony het water in mag!

DJI_0334a
_56A2616a
The Bounty
_56A2420a
sunset

Playmobil Village
home

Toegang tot Attractiepark Slagharen is niet meer inbegrepen bij onze arrangementen. Maar PonyparkCity heeft veel nieuws voor jong en oud, zoals Playmobil Village. Een indoor speelparadijs met een bioscoop, poppenkasttheater, grote speeltuin, mechanische rodeostier en heel veel Playmobil-speelgoed. Dat wordt heerlijk klimmen, springen, bouwen en ravotten met alle vrienden en vriendinnen! Bovendien is er gratis wifi in alle vakantiehuisjes beschikbaar.


home

home

PonyparkCity

Doozemansteeg 1

7798 CH Collendoorn, Overijssel

0031(0)523 – 262800