Vakantiepark Nederland

Vakantiepark PonyparkCity is een veelzijdig vakantiepark. Het vakantiepark in Nederland is geheel gethematiseerd in westernstyle. PonyparkCity is een uniek vakantiepark in nederland omdat bij elk vakantiehuisje een pony beschikbaar is. Er is veel entertainment op het park en de activiteiten zijn gratis.

Het vakantiepark beschikt over het type Arizona-huisjes. Deze zijn geschikt voor 2 volwassen en 4 kinderen. Tevens heeft u tijdens uw een verblijf toegang tot attractiepark Slagharen .

De activiteiten op het vakantiepark zijn zeer divers zo zijn er `s avonds optredens van clowns, goochelaars, variete en wordt er een bingo gehouden. Overdag kunnen uw kind(eren) gratis naar de ponyles, meedoen aan de barrelrace , miss pony verkiezing of tal van andere activiteiten.

Tevens is er een kinderboerderij “Animal farm” aanwezig alsmede meerdere speeltuinen, ook sportfaciliteiten zijn op het vakantiepark aanwezig. Voetballen, volleyballen, tafeltennissen? Het is allemaal mogelijk bij PonyparkCity.

Bij slecht weer heeft PonyparkCity de beschikking om alle activiteiten doorgang te laten vinden in de grote (5.500m2) westernhal “Lucky Town”.

Wij hopen u gauw te ontmoeten op ons vakantiepark , PonyparkCity. Voor een avontuurleuk verblijf!

Zoover Award: Beste Vakantiepark Nederland

Elk jaar reikt Zoover een award uit aan Nederlandse vakantieparken. Elk vakantiepark in Nederland dingt mee naar deze awards. Zowel in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 wint PonyparkCity een Zoover Award in de categorie 'Beste Vakantiepark Nederland (algemeen)'.

Kindervakantie park bekroond met Zoover Award voor beste vakantiepark Nederland

 

 In 2009,2010,2011 en 2012 heeft PonyparkCity een Zoover Award  ontvangen als beste Vakantiepark.
 Hieronder enkele recensies:

PonyparkCity Beoordeeld door Gera op 28 oktober 2012.
Top!! In een mooi huisje gezeten dat schoon en netjes was en je zit midden in de sfeer! Kids en vooral mijn dochter van 10 hebben zich perfect vermaakt! Volgend jaar gaan we weer.
Beoordeling: 4,5 van 5